Зареждане

Cowboy Cerrone си контузи ръката, но все пак възнамерява да се бие с Mike Perry

Cowboy Cerrone си контузи ръката, но все пак възнамерява да се бие с Mike Perry
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 11:41 ч


Donald Cerrone шокира всички със снимка в своя Instagram профил, която показва как боецът лежи в болница, с гипсирана лява ръка. Смущението е факт заради насрочената му за UFC Fight Night 139 битка с Mike Perry. На 10-ти ноември двамата ще се бият в подглавното за вечерта събитие.

Без паника обаче, тъй като Cerrone все още има намерение да се изправи срещу 'Platinum', въпреки травмата си.

Cerrone не разказва какво се е случило, но утеши феновете, че няма за какво да се притесняват. Интересно ще бъде как ще се отрази инцидентът на представянето му от тук нататък.



Cerrone е известен със смелите си действия, така че като нищо можем да предполижим, че инцидентът е следствие от някое от неговите приключения. Или просто е станало по време на тренировка или вкъщи - можем само да гадем.

Какъвто и да е случаят, 'Cowboy' не възнамерява да се отказва от предстоящата среща в полусредна категория срешу бившия представител на Jackson-Winkeljohn.

UFC Fight Night 139: 'Edgar vs Korean Zombie' ще бъде оглавено от интересна среща в категория перо, която ще ни представи завръщането на Chan Sung Jung срещу бившия шампион в лека категория, Frankie Edgar.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес