Зареждане

Colby Covington и Kamaru Usman опасно близо след UFC on ESPN 5

Colby Covington и Kamaru Usman опасно близо след UFC on ESPN 5
Публикувано на: Август 4, 2019 в 01:56 ч
Colby Covington постигна голяма победа над Robbie Lawler на събитието в Ню Джърси, което се проведе по-рано днес. Covington доминира над Lawler и победи с единодушно решение, което увеличи серията му на 7 поредни победи и му спечели шанс за титлата с Kamaru Usman.

Веднага след битката бившия временен шампион отиде зад сцената, за да коментира своята победа, а там беше и Kamaru Usman, който в момента държи безспорната титла. Двамата бойци бяха опасно близо, но нямаше ескалация, защото от UFC се бяха погрижили и бяха осигурили охрана. Ето какво си казаха двамата:


Covington: Не, това не беше най-доброто ми представяне. Имах проблеми с окото и лекарите ми казаха, че може да го загубя в битката. Нямах цял тренировъчен лагер и не успях да се подготвя добре. Точно сега аз съм най-завършения боец на планетата и Lawler не ме затрудни с нищо. Това беше лесна битка. Аз съм най-велик в историята и няма жив човек в тази категория, който може да ме спре. 

Usman трябва да спре да се прави на контузен. Вече няколко месеца е аут заради херния, от което се възстановяваш за 6 седмици. Той е втората версия на Woodley. Трябва да мълчиш, защото на никой не му пука за теб. Всички бяха тук, за да ме гледат и получих обаждане от президента. Usman е една смешка, която победи бойците, които аз оставих мъртви. Не го бива в нищо и той е никой. Нека се сбием още сега. Ще го нокаутирам в битката ни. 


Kamaru Usman: Първоначално искам да те поздравя за победата. Кога съм бягал от битка с теб ? Не можеш дори 1 път да споменеш, в който да съм бягал от битка с теб. Още сега мога да се бия с него и няма да чакам до ноември. Прави се на мъжкар, защото охраната е тук. Ще го победя по всяко време и навсякъде. Ще го нокаутирам в стойка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес