Зареждане

Clay Guida: В най-добрата форма съм и няма да се оттеглям скоро

Clay Guida: В най-добрата форма съм и няма да се оттеглям скоро
Публикувано на: Август 1, 2019 в 08:12 ч
37-годишният ветеран Clay Guida не смята скоро да се оттегля от ММА. Guida има 53 битки в ММА, от които 35 победи и 18 загуби. През май месец той победи с решение B.J. Penn в Бразилия и откакто се завърна в лека категория е с рекорд 3-1 в UFC. Toзи уикенд Guida влиза в клетката срещу друг ветеран в лицето на Jim Miller и споделя, че е в най-добрата си форма. На тези години много хора смятат, че е време за оттегляне, но Clay се чувства като младеж и не смята да спира:


Много хора започват да говорят за оттегляне. За мен това никога не е било по-далеч в кариерата ми. Аз сега съм в по-добра форма от младите ми години. Сега съм фокусиран и разбирам много повече играта. Аз правя нови неща всеки път, в който влизам в клетката. Гледайте ме този уикенд и ще видите един много иновативен Guida. 

Двамата с Miller сме от дълго време в играта и имаме над 10 общи опоненти. Въпрос на време беше да влезем в клетката и да се сбием. Тази битка ще бъде като торнадо. Въпрос да време ще бъде двамата да се озовем на земята. И двамата сме много добри на земята и определено битката ще е нещо, което искате да видите. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес