Зареждане

Claudia Gadelha ще се завърне чак през февруари

Claudia Gadelha ще се завърне чак през февруари
Публикувано на: Октомври 29, 2017 в 14:00 ч

Бившата претендентка за титлата в категория сламка на UFC, Claudia Gadelha за последно загуби от Jessica Andrade в UFC Fight Night Japan.

Ако нещата се стекат така, както бразилката иска, тя няма да стъпи в Октагона преди февруари другата година.
 
"Не съм тренирала от месец и започвам да полудявам. Не искам да гледам двубои, но едвам се сдържам. Искам да имам малко повече време за себе си и за приятелите ми, за хората които обичам и моето семейство. Искам да се насладя на живота и да споделя времето си с близките. Имам своите планове до февруари. Ще попътувам с моите родители. Те не са излиза никога от Бразилия и сега ще ги заведа в САЩ. Всичко това до февруари - после ще се върна.

Gadelha сподеи и че загубата от Andrade я е научила на някои ценни уроци.
 
"Този двубой ме научи на много. Загубите те учат много повече от победи. Всеки знае това, но аз не искам да забравям този двубой. Искам да го гледам хиляди пъти и да разбера грешките си. Това никога не ми се бе случвало преди. Влязох в Октагона и не можех да се бия, не можех да направя нищо, не можех да разгърна играта си. Поздравления на Jessica, която успешно наложи своя стил. Считам себе си за по-добра от нея технически, но тя използва силата си, на което се възхищавам. Гледах този двубой няколко пъти на запис и той ми стана мотивация."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес