Зареждане

Chris Weidman: Доминирам над Dominick Reyes и получавам Jon Jones

Chris Weidman: Доминирам над Dominick Reyes и получавам Jon Jones
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 12:40 ч
Chris Weidman не се отказва от желанието си за битка с Jon Jones. Бившия шампион в средна категория ще направи своя дебют в полутежка категория след 10 дни в Бостън срещу непобеденият Dominick Reyes. В последните 4 години "All-American" печели само една от последните си 5 битки и загубите му са с брутални нокаути. През ноември миналата година той беше нокаутиран тежко от Ronaldo Souza и цяла година се възстановяваше от контузия в палеца.

Сега той е добре и обмисля бъдещите си планове, като те включват детрониране на шампиона при полутежките. Преди години Weidman успя да шокира света с победа над Anderson Silva и вярва, че съдбата му е да прекрати доминацията и на другата легенда в горната категория. Официално Chris все още е извън топ 15 в категорията, но вярва, че при добра победа над Reyes ще пререди всички и ще получи шанс срещу "Bones":


Всичко си зависи от мен. Доминирам над Dominick Reyes и след това ще получа Jon Jones. Това е целта. Искам да победя най-добрите. Мисля, че Jones вече е победил всички в категорията. Това ми дава възможност да прескоча всички в ранглистата и да се бия с него. 

Това ще стане, но UFC и феновете трябва да преценят дали има смисъл. Първоначално ще трябва да се докажа в категорията, защото в противен случай няма да има значение. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес