Зареждане

Чеъл Сонен: Руските атлети зобят от много малки

Чеъл Сонен: Руските атлети зобят от много малки
Публикувано на: Декември 25, 2021 в 02:00 ч
Бившият ММА боец Чеъл Сонен твърди, че Русия е водеща спортна сила по въпросите с допинга и фалшифицирането на възрастта. Сонен споделя, че отдавна е очаквал доминацията на руските атлети.

Причината е в това, че те биват вкарвани още от малки в специални интернати и взимат стероиди. За никого не е тайна, че в последните години атлетите от Русия се представят на много високо ниво и жънат успехи в клетката.

Сонен има своя теория за това и сподели следното в интервю за YouTube канала Lytes Out Podcast.

Още през 2012 г. прогнозирах доминацията на руските бойци в смесените бойни изкуства. Преди години от UFC започнаха да подписват с момчета от Русия. Тогава им казах да не го правят, освен ако не правят бизнес с Русия. Казах им, че ще бъдат изправени пред господство, което никога досега не са виждали. 

Ако видят в Русия колко си добър, тогава те вземат и те вкарват в специални интернати. Бях в такъв. Всички живеят на един етаж, там също имат училище и компютър и просто не излизат оттам. Само обучение. Там е на държавно ниво. Те са първите в света по стероиди и приемат химия от много малки. 

Те вземат млади момчета, сменят възрастта им, фалшифицират документи и след това ги помпат с химия, докато припаднат. Техните 18-годишни се бият с 15-годишните, защото 18-годишните имат фалшиви паспорти. 

Наскоро имаше световно първенство за младежи, а хлапе от Орегон стигна до финала. Там той се изправи срещу руснак, който не изглеждаше на 15 години. Те са просто измамници. Това е истината за руския спорт.

Прав ли е Сонен ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес