Зареждане

Чарлз Оливейра удуши Гейджи в 1-вия рунд в бой с 3 нокдауна

Чарлз Оливейра удуши Гейджи в 1-вия рунд в бой с 3 нокдауна
Публикувано на: Май 8, 2022 в 07:59 ч
Бразилската ММА звезда Чарлз Оливейра победи Джъстин Гейджи, но не стана шампион в лека категория.

Двамата се биха в главната битка на UFC 274, което се проведе в Аризона. За съжаление Чарлз не спечели титлата, защото преди това се провали на канатара. 200 грама разделиха Оливейра от неговата безспорна титла. Оливейра и Гейджи ни предложиха страхотна битка, въпреки че не продължи повече от 1 рунд.

В началото Гейджи вкара лоу кик, но Оливейра го нарнаи с десен. Удари с коляно от Оливейра в клинча. Чарлз тръгва да пресира, но Гейджи го праща в нокдаун с ъперкът. Чарлз се изправя, но Гейджи го праща в още един нокдаун. Джъстин замахва като луд и вкарва комбинация.

Оливейра опитва събаряне, но без успех. Размяна на здрави попадения, след което Гейджи пада в нокдаун от дясно кроше. Оливейра тръгва да търси събмишън и заключва Гейджи с триъгълник. Двамата се борят на земята, след което Оливейра заключва Гейджи с rear-naked choke и го кара да се предаде. Джъстин се предава и Оливейра печели със събмишън за 3 минути и 22 секунди.

С тази победа Оливейра навлезе в серия от 11 поредни победи, от които 10 с приключване. Той увеличи своя рекорд за най-много победи със събмишън в историята на UFC и вече има 16 такива. Гейджи от своя страна пак се връща към загубите и за 2-ри път не успява да спечели в битка за безспорната титла.

Сега златото е вакантно и Оливейра ще се бие за него в следващата си битка. Чарлз предизвика Конър Макгрегър. Ислам Махачев заслужава повече да се бие за титлата, но Макгрегър ще привлече повече приходи.

Кой трябва да се бие за титлата с Оливейра, Махачев или Макгрегър ?














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес