Зареждане

Чандлър след UFC 271: Искам повече екшън и поемане на рискове

Чандлър след UFC 271: Искам повече екшън и поемане на рискове
Публикувано на: Февруари 14, 2022 в 06:00 ч
Бившият претендент за титлата в лека категoрия на UFC Майкъл Чандлър не е доволен от последната галавечер на организацията. В Тексас видяхме UFC 271, което беше оглавено от битка за титлата в средна категория между шампиона Израел Адесаня и Робърт Уитакър.

Срещата им не беше това, което феновете очакваха. Липсваше екшън и поемане на рискове. Дейна Уайт и компания вдигнаха цената на PPV и феновете очакват да виждат повече екшън. Бойците претендират за по-големи заплати, но те идват от продадените PPV.

Феновете освиркаха на няколко пъти Адесаня и Уитакър. В крайна сметка Адесаня спечели, но определено не впечатли с много. В своя акаунт в социалните мрежи Чандлър реши да коментира видяното и написа:

"Израел Адесаня е доминант, но не е играе много атакуващо. Игра ли играем, или се бием ? Питам за приятел. Обичам Адесаня, повярвайте. 

Стигнахме до момент, в който доминиращият шампион просто трябва да стои там, да вкара няколко удара на рунд и той няма да загуби, освен ако не бъде засечен на контра. Винаги ще получи рамо от съдиите. 

Бий се, не прави спаринг. Не видях да дават всичко от себе си в UFC 271. Не се застъпвам за „мелето“ вместо „тактически бой“. Всичко, за което се опитвам да се застъпя, е доминация в лицето на опасността. 

Не играйте насигурно. Поемайте повече рискове. Няма нужда да се движите напред безразсъдно, но поне имайте малко гняв в сърцето си."

Чанлър има право, след като феновете плащат по 75 долара за PPV, тогава е нормално да очакват повече екшън. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес