Зареждане

Чандлър: Истината е, че Махачев не се е бил с никого

Чандлър: Истината е, че Махачев не се е бил с никого
Публикувано на: Септември 27, 2022 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в лека категория (до 70 кг) американецът Майкъл Чандлър отново е критичен към Ислам Махачев.

В момента Махачев се готви за битка за титлата. Той ще се бие срещу Чарлз Оливейра на UFC 280, което ще се проведе на 22 октомври в Абу Даби (ОАЕ). Звездата от Дагестан влиза в битката като фаворит, което определено изненада много хора. Оливейра се представя много силно в последните си срещи и беше шампион.

Чарлз загуби титлата си през май, след като се провали на кантара за бой с Джъстин Гейджи. Бразилската звезда победи Гейджи, но титлата остана вакантна. Ислам е в серия от 10 поредни победи, но търпи критики, защото не е побеждавал топ бойците в дивизията.

„Нямам нищо против Махачев, но вие казвате, че той изглежда страхотен, а на моменти дори изглежда непобедим. Но всъщност той не се е бил с никого. Това е истина. 

Махачев победи номер 14 и след това победи Дан Хукър, който беше в серия от три или четири загуби. Хората ще кажат, че една от победите ми беше срещу Хукър. Но аз се бих с него при други обстоятелства

Той току-що беше изминал 25 минути с Дъстин Порие, вторият в лека категория в света по това време. Не съм казал, че Махачев е лош. Но не можем да говорим колко е добър той.”, цитираха думите на Чандлър от MMA Fighting.

Прав ли е Чандлър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес