Зареждане

Chael Sonnen с решение за бойците, които не успяват да отслабнат

Chael Sonnen с решение за бойците, които не успяват да отслабнат
Публикувано на: Май 24, 2018 в 09:52 ч

Сякаш всяка една карта бива ощетена от поне един боец, който не е успял да се вмести в лимита на своята категория. Толкова често се случва, че събитията без такъв проблем, като UFC Chile от миналия уикенд, изглеждат като някаква рядкост.

Що се отнася до разрешаването на казуса, решения са били предлагани много. Бившата UFC звезда Chael Sonnen обаче смята, че наистина е намерил как да изкорени проблема.

Решението му? Наказание. Жестоко и винаги действащо наказание.

"Решението ми е 'приключи, няма да се биеш повече, отивай си вкъщи', 'свободен си' - може да бъде колкото жестоко пожелаете."

"От организациите трябва да са по-категорични - 'не спази сделката, измами, излъга и няма да те ползваме'. Съгласен съм, че с всичките бойци, които понякога са 2-3 на вечер, това се превръща в сериозен проблем."

"Може да пробваме само с един в началото. Някой измамник, някой, който нарушава правилата. Не само да му вземем парите, но да го дисквалифицираме и да платим на опонента му. Направи ли се това, не мисля, че ще има проблем в следващите 2-3 години."

Както сигурно се досещате вече, Sonnen вярва, че тези, които не успяват да отслабнат, се опитват да измамят.

"Има си правила. Написани черно на бяло и които си идват с назакания."

"Така знаем, че нещо е правило. Има наказание, ако не бъде спазено. Не си го спазил, излъгал си. Dominick Cruz го нарече с правилната дума - измама."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес