Зареждане

Carlos Condit отказва да се оттегли от боевете

Carlos Condit отказва да се оттегли от боевете
Публикувано на: Юни 20, 2018 в 09:49 ч

Бившият притежател на временната титла в полусредна категория Carlos Condit изпитва трудности в Октагона през последните години.

От 2009-та до 2012-та той беше в серия от 5 поредни победи, спечелвайки си дори среща с тогавашния първенец Georges St-Pierre. Той обаче загуби битката, провела се на UFC 154, със съдийско решение.

Следващото му представяне в клетката завърши отново със загуба със съдийско решение - този път срещу Johny Hendricks, четири месеца по-късно. Condit след това спечели 2 от 3-те си срещи, като загубата беше с ТКО във втория рунд от Tyron Woodley - тогава си контузи коляното и не можеше да продължи.

От победата си над Thiago Alvez, която беше с ТКО във втория рунд, Condit не е печелил среща. Към момента той е в серия от 4 поредни загуби.

Първата беше от срещата за титлата с Robbie Lawler, като след него последваха Demian Maia и Neil Magny.

Последната битка на Condit се състоя през април - тогава той беше събмитнат от Charles Oliveira във втория рунд, чрез гилотина.

Condit се очаква да се върне в клетката до края на годината. Някои може и да очакват 34-годишният боец да окачи вече ръкавиците, но мениджърът му, Abraham Kawa, потвърждава, че боецът му би трябвало да е готов за битка отново до края на годината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес