Зареждане

Brian Ortega не е фен на имитаторите на Conor McGregor

Brian Ortega не е фен на имитаторите на Conor McGregor
Публикувано на: Май 3, 2018 в 12:17 ч

Имало едно време един ирландец, който бил на върха на категория перо... Сякаш беше толкова отдавна. Говорим именно за бившия шампион на дивизията, Conor McGregor.

Последно той се би в категория перо, когато спечели титлата с победа срещу Jose ALdo в UFC 194 през 2015-та.

Въпреки това обаче, мегазвездата си остана същия шемет и много други бойци продължават да опитват да копират поведението му. Ortega обаче не одобрява това:

"Има само един Conor. Всички други си личи, че се мъчат насила. Очевидно е."

"Аз съм си себе си. Всички обясняват, че в боевете човек трябва да има силен характер. А и треньорът ми постоянно ми повтаря как трябва да бъда себе си, без да се правя на някакъв, какъвто не съм. Без преструвки и заучени фрази. Човек няма как да сбърка, ако се държи естествено."

"Това и направихме. Радвам се, че останах истински. Ако някога ме видите ядосан, то ще е защото наистина съм ядосан. За момента не се е случвало."

Да се чуди човек дали Ortega визира някого конкретно, особено след като приятеля на McGregor, Dillon Danis дебютира в Bellator 198.

Самият Ortega (14-0) в момента се подготвя за една от най-големите срещи в кариерата си - той ще се изправи срещу Max Holloway за титлата му в UFC 226 на 7-ми юли.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес