Зареждане

Брендън Алън удуши Андре Мунис в последните секунди на боя

Брендън Алън удуши Андре Мунис в последните секунди на боя
Публикувано на: Февруари 26, 2023 в 04:15 ч
Брендън Алън и Андре Мунис премериха сили в главната битка на събитието UFC Vegas 70, което се проведе преди малко в Лас Вегас.

Първоначално двамата трябваше да са подглавна битка, но имаше промяна в плановете. Никита Крилов се разболя и отпадна от главната битка с Райън Спан. Така Мунис - Алън стана новата главна битка за вечерта. Срещата им се проведе в средна категория.

Първия рунд беше доста равностоен и протече изцяло в стойка. Двамата си размениха тежки крошета, а Мунис беше леко разклатен след удар от Алън. Във втория рунд Андре започна много добре и наказа Алън с удари. Това обаче се промени, след като той свали Алън на земята.

Брендън обърна нещата в своя полза и зае доминатна позиция на земята. Той записа ценни минути контрол и си спечели този рунд. В третия рунд битката отново започна равностойно в първите минути. В края Мунис тръгна да вкарва ритник, но Алън го хвана и го свали.

На земята Брендън приложи захват за предаване и накара Мунис да се предаде в последните секунди. Така Алън записва 4-та поредна победа, която е най-голяма до момента в кариерата му. Андре от своя страна се разделя с 9 поредни победи и за 1-ви път губи в UFC.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес