Зареждане

Брайс Мичъл: Правителството ни контролира!

Брайс Мичъл: Правителството ни контролира!
Публикувано на: Декември 13, 2022 в 00:00 ч
Миналия уикенд в Лас Вегас се проведе събитието UFC 282. В една от срещите станахме свидетели на завръщането на Брайс Мичъл.

28-годишната звезда от САЩ се изправи срещу Илия Топурия в бой от категория перо. Брайс загуби със събмишън и така се раздели със своя непобеден статут, който включваше 15 победи. Мичъл нашумя в последните 2 години със своите противоречиви изказвания.

Брайс е роден в семейство на американски селяни, известни като "Redneck". Общоприето е, че тези хора не приемат Демократическата партия и предпочитат републиканците.Те не са фенове на настоящия президент на страната си, тъй като Джо Байдън е демократ.

Мичъл се вписва в образа на стереотипния селянин, което ясно се вижда в нападките му срещу властите. Брайс никога преди не е бил поддръжник на правителството и не се е отнасял по най-добрия начин към републиканеца Доналд Тръмп.

Боецът твърди, че не е гласувал за него, защото всичко било решено предварително. През март 2020 г., в разгара на пандемията, Мичъл изказа доста популярна теория, че коронавирусът е създаден от американските власти.

Пред Ариел Хелуани Мичъл реши да поговори за оръжията в САЩ и сподели, че правителствата контролират хората.

"За какво са оръжията тук, в Америка, една от най-свободните страни в света, ако не и най-свободната ? Знаете за какво са! От какво се пазим ? Какво казва Конституцията ? Оръжията имат за цел да ни защитят от държавата. 

Сигурен съм, че тези оръжия, включително пистолета, са незаконни в Канада, но това е проблемът. На държавата е позволено да прави каквото си иска. И предполагам, че си евреин, нали ? Сигурен съм, че е много готино и се гордееш с произхода и вярата си. 

Но Хитлер заточи евреи в Германия за носене на оръжие. Той искаше да обезоръжи населението, преди да го обкръжи и унищожи. Разбира се, оръжията са за лов. Разбира се, те са предназначени да се предпазим от хора, които нахлуват в домовете ни. 

Но причината оръжията наистина да са тук е да се предпазим от нашето собствено правителство. Знаете ли, че Федералният резерв е корумпирана институция? Така че излязох и казах това. Тези хора контролират нашия долар, братко, а ние не сме гласували за тях. Помисли за това.

Правителството има пълен контрол над мен и стойността на долара. Плащат ми в долари, нали ? Не ми плащат в чисто злато. Според мен имам право на глас по политически въпроси.", сподели Мичъл

Въпреки че забележките на Брайс може да изглеждат скандални, противоречиви или дори измамни, човекът има диплома по икономика от университета Хардинг.

В същото време Мичъл споделя напълно абсурдни тези, които не са свързани с политиката. Например, боецът е сигурен, че Земята е плоска и Слънцето се върти около нея.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес