Зареждане

Бойците са тези, които карат Хасбула да изглежда лош

Бойците са тези, които карат Хасбула да изглежда лош
Публикувано на: Октомври 18, 2022 в 00:00 ч
Хасбула Магомедов не е толкова лош, колкото изглежда. Карат го да прави глупости, за да печелят внимание в социалните мрежи. Малкото момче от Дагестан не винаги иска да прави странни неща.  

Популярността на блогъра Хасбула Магомедов, по-известен като Хасбик, расте с невероятни темпове - човек може само да му завижда. Малкото момче, чийто ръст е под метър, се превърна в истински медиен титан. Самият Дейна Уайт се ръкува с Хасбик, а UFC подписа петгодишен договор с него и пуска персонализирани стоки.

Звезди от световна класа се редят, за да заснемат забавно видео с Магомедов. Хенри Сехудо, Шакил О'Нийл, Александър Волкановски - всеки има нужда от Хасбула! Но не всеки харесва младото момче от дагестанско село - мнозина се дразнят от неговата наглост и арогантност.

Основната характеристика на Хасбик беше внезапен удар по лицето, с който той „награждава“ почти всички събеседници. Понякога изглежда двусмислено: например Магомедов наскоро размаза бургер в лицето на Волкановски. Някои фенове на UFC не харесаха това.

Блогърът беше осъден за неуважение към звездата и пренебрегване на храната. Но както се оказа, идеята не беше на Хасбик.

„Ще бъда откровен. Всички правят това с Хасбула и получават удари в лицето. Всъщност това е вървежно. 

Направих това за малко забавление. Причината да повдигна това е, че той почти спря да го прави поради религия, пилеене на храна и други подобни. Имах чувството, че аз го поставих в това положение. 

Казах му, че може да го направи, но накрая изядох бургера, за да не се похабява. Аз го изядох и можете да го видите на видеото“, каза Волкановски.

Може да се каже, че Хасбик далеч не е толкова неприятен герой, колкото понякога изглежда. Показната му грубост е само образ. Повечето от действията, за които е обичайно да не харесвате Магомедов, той прави по нечие друго искане. Волкановски поиска да му размаже бургер в лицето, а Шакил О'Нийл искаше да бъде ударен.

Тези хора просто искаха да вдигнат още шум върху малкото момче от Дагестан, което отиде да се срещне с тях. Те го направиха с добри намерения, но пътят към ада е постлан с добри намерения. Прави впечатление, че самият Хасбик също е притеснен от негативния образ, който се изгражда около него.

„Братя и сестри, кое е забранено от религията в това, което правя ? Аз не рекламирам нищо за UFC и не се бия. Току що подписах с UFC. Аз само ще гледам битки и това е. 

Няма да рекламирам забранени от религията неща. Няма нужда да пишете глупости, моля.”, написа Хасбик в социалните мрежи.

Магомедов се притеснява, че някой може да го сметне за побойник и нарушител на каноните на религията. От друга страна, дагестанецът просто стана заложник на собствената си популярност. Именно ударите по лицето и показната грубост му донесоха шума, на плодовете на които сега се радва.

Ако Хасбула спре да е интересен, тогава UFC няма да има нужда от него. Затова в близко бъдеще със сигурност ще ни очаква нова порция шумни лудории на Хасбула. И ние ще продължим да ги следим, защото това дете е твърде популярно.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес