Зареждане

Боби Грийн реагира след бруталната загуба с нокаут от Джалин Търнър

Боби Грийн реагира след бруталната загуба с нокаут от Джалин Търнър
Публикувано на: Декември 4, 2023 в 18:00 ч
Боби Грийн не губи време да се вайка заради бруталната си загуба в UFC Austin от Джалин Търнър.

Грийн се изправи един срещу друг с Търнър, който прие двубоя в кратък срок. "King" Грийн беше нокаутиран в началния рунд и мнозина упрекнаха съдията Кери Хатли, че е спрял двубоя твърде късно. Добрата новина е, че Грийн изглежда е в добро настроение след загубата.

Боби Грийн коментира загубата с нокаут срещу Джалин Търнър

Във видеоклип, публикуван в неговите Instagram Stories, Боби Грийн даде коментар на своя опонент от UFC Austin за това, че го е победил в нощта на боя. Той също така увери феновете, че скоро няма да се отказва.

"Някои печелят, други губят. Просто искам да покажа на хората, че трябва да се държиш на ниво, когато печелиш, и трябва да се държиш на ниво, когато губиш. Поздравления на Джалин, ти се справи, братко. Много се радвам за теб. Това, че си се появил в кратки срокове и имаш своя успех, означава всичко. На всички мои хора, просто още една стъпка. Още една стъпка в кариерата. Има възходи, има и падения. Аз продължавам да тренирам. Не отивам никъде."

Грийн се надяваше да удължи победната си серия на три, но сега ще трябва да се върне на чертожната дъска. Това е петият път, в който "King" Грийн е нокаутиран в професионалната си кариера в ММА. Разбира се, първоначалната надежда е, че Грийн ще си вземе толкова почивка, колкото му е необходима, като се има предвид крещящото късно спиране, при което той получи ненужни щети. Ще бъдеинтересно да видим какво ще последва за Грийн, но засега феновете са щастливи да знаят, че той изглежда се справя добре със загубата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес