Зареждане

Бо Никал с нов противник дни преди UFC 290

Бо Никал с нов противник дни преди UFC 290
Публикувано на: Юли 5, 2023 в 07:57 ч
Бо Никал ще се бие на UFC 290, но срещу нов противник.

От UFC успяха да си осигурят нов опонент на Никал, след като първоначалният му противник, Тресийн Гор се оттегли поради контузия. Новакът в средна категория Валентин Уудбърн се включи на негово място за събитието "Volkanovski vs. Rodriguez", което ще се проведе този уикенд в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

29-годишният Уудбърн натрупа перфектен рекорд от 7-0 във Флорида, състезавайки се единствено за Combat Night, и се очакваше да се състезава в "Contender Series" на Дана Уайт в APEX. Вместо това "The Animal" ще прескочи опашката и ще скочи право в дълбокото срещу един от най-страховитите перспективни състезатели в дивизията.


27-годишният Никал се нуждаеше от две победи, за да заслужи договора си с UFC, но след като го направи, трикратният национален шампион на NCAA от университета Penn State се възползва максимално от високопрофилната си възможност, като прегази ветерана в средна категория Джейми Пикет в първия рунд на срещата им с UFC 285.

UFC 290 ще бъде оглавено от петрундов двубой за титлата в категория перо между Александър "The Great" Волкановски и новокоронясания носител на временната титла Яир "El Pantera" Родригес.
Малко преди да започне този сблъсък на стилове, защитаващият титлата си в категория муха Брандън Морено ще се изправи срещу дългогодишния си съперник Александър Пантоха. Вижте как можете и вие да спечелите зверски награди от тази среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес