Зареждане

Блахович нокаутира Рейес във втория рунд и спечели златото

Блахович нокаутира Рейес във втория рунд и спечели златото
Публикувано на: Септември 27, 2020 в 07:08 ч
Полската машина Ян Блахович е новият шампион в полутежка категория на UFC. 37-годишния ветеран сподели клетката с Доминик Рейес в подглавната битка на UFC 253, което се провежда в Абу Даби на остров Яс. Залогът в битката беше вакантната титла, която Джон Джоунс остави, за да се качи в тежка категория. Блахович откри боя с ритник, а Доминик също заложи на ритници в началото.

Двамата не бързаха да разменят крошета и разчитаха на ритници. Ян вкара мощен ритник, а след това и ляв удар на Рейес. Тежък ритник в тялото от страна на поляка, който образува голяма синина на Рейес. Доста пасивен Рейес в този рунд. В края на рунда Доминик вкара ритник. Във втория рунд Рейес се съвзе и стана по-агресивен. Двамата разменяха удари, но по-голям успех имаше Ян.

Опитния ветеран вкара брутални попадения в главата на Рейес и успя да му счупи носа. Блахович натиска здраво с мощни леви и десни крошета и Рейес пада в нокдаун. Ян го последва с удари на земята и рефера спира битката в последните секунди на втория рунд.

Така Блахович печели вкантния пояс и навлиза в серия от 4 поредни победи, от които 3 с нокаут. Ян предизвика Джон Джоунс, който едва ли ще приеме, защото е фокусиран върху дебют при тежките. Рейес от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес