Зареждане

Бивш боец на UFC с 320 битки се обеси в затвора

Бивш боец на UFC с 320 битки се обеси в затвора
Публикувано на: Юли 12, 2021 в 01:00 ч
Травис Фултън, който е известен с това, че има 320 битки в ММА е намерен мъртъв в килията си. 44-годишния американец беше арестуван в началото на годината. Тогава стана ясно, че той притежавал детско порно, сексуално експлоатирал дете и получавал детско порно.

Обвиненията твърдяха, че Фултън се е опитал да привлече непълнолетно лице към сексуални действия с цел заснемане с фотоапарат Canon PowerShot през ноември 2020 година. Твърдеше се също, че Фултън е притежавал флаш памет с детско порно, включващо дете под 12 години между ноември 2018 г. и ноември 2020 година.

Травис Фултън, с прякор „Железният човек“ е бил намерен мъртъв в събота, а властите смятат, че той се е обесил. Той е бил открит в 4:00 ч. сутринта по време на рутинна проверка и обявен за мъртъв в 5:00 ч. след като мерките за спасяване са били неуспешни. Ще бъде извършена аутопсия.

Ден преди да се обеси Фултън споделил, че ще се признае за виновен по две от четирите обвинения срещу него - един брой за сексуална експлоатация на дете и един за притежание на детско порно.

Неговата статистика в ММА, посочена в Tapology е 257-55-10, въпреки че точността на този знак е трудна за проверка. Участвал е и в много професионални боксови мачове. През 1999 година той записа победа и загуба под банера на UFC.  

За последно Фултън се би с голи ръце през 2019 година и записа загуба с нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес