Зареждане

Биспинг: Старата версия на Конър Макгрегър вече я няма

Биспинг: Старата версия на Конър Макгрегър вече я няма
Публикувано на: Май 31, 2021 в 00:00 ч
Майкъл Биспинг смята, че старата версия на Конър Макгрегър вече не съществува. Бившият шампион в средна категория на UFC сравни себе си с Конър и сподели, че парите са променили голямата звезда на UFC. Не е лесно да тренираш тогава, когато вече си задоволен и имаш всичко.

В началото на юли "The Notorious" се завръща в клетката, за да се бие с Дъстин Порие. Битката им ще е трилогия, която идва няколко месеца, след като Дъстин нокаутира Макгрегър в Абу Даби.

Биспинг твърди, че това носи психологическо предимство на Порие в боя. Майкъл похвали Макгрегър за своя кураж, но е убеден, че никога повече няма да видим този Конър, който стана двоен шампион.

Ето какво още сподели Биспинг за Макгрегър и предстоящата му битка:

Старата версия на Конър Макгрегър е като моята стара версия. Вече не съществува. Аз съм добро момче, но преди бях кошмар. Същото е и с Конър Макгрегър. Той вече се насити. Кара яхти за милиони и носи скъпи часовници. Кара Ролс-Ройс. 

Преди години Холифийлд каза, че е трудно да ставаш в 6 сутринта, когато спиш на копринени чаршафи. Бойците сме гладни и искаме да успеем. Вероятно всички сме от едно тесто. Мечтата е да спечелите пари и да преобърнете живота си, той е направил това в голяма степен. 

Това не е обида, това е просто реалността на ситуацията. Това не означава, че той не може да излезе там и да има страхотно представяне и да спечели, защото може. Това обаче ще бъде тежка битка. Победителя трябва да се бие за титлата. Порие е бивш временен шампион, а Макгрегър бивш двоен. 

Мисля, че психологически Порие има предимство, защото идва след нокаут над Макгрегър. Конър заслужава похвала, защото показва кураж и излиза срещу този, който го нокаутира преди няколко месеца. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес