Зареждане

Биспинг към Стрикланд: Докажи, че си некоронованият шампион

Биспинг към Стрикланд: Докажи, че си некоронованият шампион
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 16:00 ч
Бившият шампион на UFC, а сега коментатор и анализатор Майкъл Биспинг, разкритикува американския боец в средна категория Шон Стрикланд.

Критиката идва заради отказа на Шон да се бие с австралиеца Робърт Уитакър. Нека си припомним, че Стрикланд по-рано каза, че трябва да се бие с победителя в битката за титлата между Израел Адесаня и Дрикус дю Плесис, която ще се проведе на UFC 305 през август. В последната си битка на UFC 302, Стрикланд победи бразилския бивш претендент Пауло Коста с решение.

Шон се затвърди като претендент, но същото направи и Уитакър. Робърт нокаутира руснака Икрам Алискеров на UFC on ABC 6, което се проведе в Рияд. Много гласове призоваха за битка между двамата, но Стрикланд отказа. Биспинг вярва, че тази битка трябва да се случи и призова американеца да я приеме:

„Не можеш да седиш със скръстени ръце. Трябва да влезеш в клетката, да отстояваш позициите си, да продължиш работата си и да ставаш по-добър на всеки тренировъчен лагер. Докажи, че си некоронованият шампион“, каза Биспинг в канала си в YouTube.

Трябва ли Стрикланд да се бие с Уитакър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес