Зареждане

Bigfoot Silva: Gonzaga e опасен боец, но съм добре подготвен за него

Bigfoot Silva: Gonzaga e опасен боец, но съм добре подготвен за него
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Този уикенд двамата бивши претенденти за титлата в тежка категория на UFC ще се бият с голи ръце на събитието BKFC 8 във Флорида. Antonio Silva, който е по-известен като "Bigfoot" се завръща в бойните спортове след 2 години отсъствие, за да се бие срещу Gabriel Gonzaga. Двамата бразилци не се представят добре в последно време в клетката и се намират в серии от загуби.

Silva няма победа в последните 4 години и се намира в серия от 5 поредни загуби. Gonzaga от своя страна също няма победа в ММА от 4 години и се намира в серия от 2 поредни загуби. "Bigfoot" вече чувства адреналина и знае, че се изправя срещу опасен опонент, но е добре подготвен за него:


Това ще бъде нов опит и е нещо добро. Харесва ми чувството и адреналина от битката. Имам години опит в ММА и започнах още на 5-годишна възраст. През последните 2 години съм извън играта, защото имах проблеми в личен и професионален план. 

Трябваше да си оперирам коляното. Спрях, за да се възстановя на 100%  и сега съм много щастлив, че ще се завърнa и ще правя това, което обичам. Физически и психически съм добре и това е най-важното. Ще бъда "Bigfoot", какъвто винаги съм бил. Gonzaga заслужава моето уважение, защото е легенда в бразилското джиу-джитсу. 

Той има много добро джиу-джитсу, но това е боксова среща. Той също заслужава моето уважение заради играта си в стойка. Все пак преди години нокаутира "Cro Cop". Gabriel е добър, а битката е в тежка категория и няма как да се отпускам. Прекарах страхотен лагер с братята питбули и съм готов за битка. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес