Зареждане

Benson Henderson: Тези загуби със съдийско решение ми изгарят душата

Benson Henderson: Тези загуби със съдийско решение ми изгарят душата
Публикувано на: Септември 25, 2017 в 07:16 ч

Benson Henderson се би 14 пъти в последните 5 години, като 6 от двубоите му приключиха със съдийско решение. Той защити титлата си в UFC в реванш с Fankie Edgar чрез съдийско решение, а същото се повтори и срещу Gilbert Melendez. После загуби титлата си от Anthony Pettis, а след това победи със съдийско решение Josh Thompson. След поредното съдийско решение срещу Jorge Masvidal, "Bendo" напусна UFC и отиде в Bellator, където загуби два двубоя със съдийско решение.

След последната си загуба от уикенда срещу Patricky Freire, Benson обеща да направи някои промени.
 
"Мисля, независимо дали ще спечеля или загубя, че трябва да спра да имам толкова оспорвани двубои. Тези моменти ме убиват. Винаги е добре да спечелиш оспорван двубой, но толкова срещу да стигат до съдийско решение не е добре. Не бива така. Трябва да се представя по-добре, независимо дали ще спечеля или загубя. Трябва да бъда по-остър в битките си.

Трябва да разбера защо преди печелих тези двубой, а сега ги губя със съдийско решение. Трябва да се представям по-добре, за да приключвам битките с вдигната ръка.

Поредните загуби направо ми изгарят душата. Изобщо не се чувствам добре. Трябва да го приема някак. Като мъж. И да стана по-добър от това.

Здрав съм, нямам поражения по себе си. Искам да се върна възможно най-скоро, но кой знае какво ще кажат от Bellator. Готов съм да се изправя срещу всеки."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес