Зареждане

Беноа Сен Дени: Влязох в битката напълно обезводнен

Беноа Сен Дени: Влязох в битката напълно обезводнен
Публикувано на: Март 15, 2024 в 10:00 ч
Беноа Сен Дени призна, че е влязъл в битката си с Дъстин Порие на UFC 299 миналия уикенд напълно дехидратиран. Съперникът му "The Diamond" отговори на думите на французина с пост в социалните мрежи. 

Французинът загуби с нокаут във втория рунд на битката, а след двубоя призна, че се е борил с инфекция и е пиел антибиотици, поради което е влязъл в октагона напълно обезводнен. Явно Сен Дени реши да рискува, но загуби и остана извън топа на лека категория.

"Имах честта да се изправя срещу легендата Дъстин Порие. Бих се напълно обезводнен. Разочарованието е огромно, но е трудно да се прецени кога да се откаже подобна възможност. Ще работя върху нещата, които трябва да подобрим. 

Трябва да спра да се съмнявам в себе си. Бог ни изпитва по различни начини. Благословен съм да имам много страхотни хора около мен и страхотна подкрепа.", написа Сен Дени в Инстаграм

Дъстин Порие отговори кратко на думите на своя съперник, като публикува видео от нокаута.

"Трябва да влезете в битката хидратиран!", отвърна Порие.

За Порие това беше изключително важен момент в кариерата му.

Много специалисти и фенове се съмняваха в победата му срещу Сен Дени. Дъстин беше аутсайдер на букмейкърите. С победата си срещу французина той доказа, че все още може да се мери с най-добрите в октагона.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес