Зареждане

Беноа Сен-Дени прегази Тиаго Мойсес

Беноа Сен-Дени прегази Тиаго Мойсес
Публикувано на: Септември 2, 2023 в 23:52 ч
Беноа Сен-Дени записа една от най-големите си победи в UFC.

Френската изгряваща звезда зарадва родните си фенове с победа над корав боец в лицето на Тиаго Мойсес. Двамата се биха на UFC Fight Night 226, което се провежда в Париж, Франция. Беноа беше на високо ниво и не даде никакви шансове на своя съперник.

В първия рунд Сен-Дени започна с лоу кикове и вкара ритник в слабините на Мойсес. Битката беше спряна за кратко, но Тиаго се възстанови и дуелът продължи. Сен-Дени успя да пренесе битката на земята, но Тиаго се изправи. Луда размяна на удари от двете страни.

Сен-Дени вкарва по-добрите попадения. Беноа успява да пренесе битката на земята и вкарва тежък граунд енд паунд. Кръв започва да тече обилно от бразилеца, който има аркада. Тиаго опитва да събмитне Сен-Дени, но не успява и двамата стават на крака. 

Размяна на удари в края на рунда. Във втория рунд Сен-Дени направо прегази Мойсес. Сен-Дени успя да го свали на земята и започна да го наказва с удари. Мойсес беше в глуха защита и не намираше отговор за атаките на Сен-Дени, които не спираха да валят.

Реферът на няколко пъти предупреди Мойсес да се защити адекватно, но той не успя и така загуби с технически нокаут в последните секунди на втория рунд. Сен-Дени зарадва родните си фенове с 4-та поредна победа с приключване. Мойсес от своя страна губи серия от 2 победи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес