Зареждане

Бенеил Дариуш: Ислам Махачев ще бие Чарлз Оливейра

Бенеил Дариуш: Ислам Махачев ще бие Чарлз Оливейра
Публикувано на: Май 28, 2022 в 02:00 ч
Бенеил Дариуш коментира евентуален дуел с участието на дагестанеца Ислам Махачев и бразилската звезда Чарлз Оливейра.

В момента картинката в лека категория на UFC е доста сложна. Оливейра се раздели с титлата си, след като се провали на кантара за битката с Джъстин Гейджи. Чарлз се справи с Оливейра, но не беше годен за златото в дивизията.

Титлата е вакантна и Оливейра си гарантира задължителен шанс за нея. Ислам Махачев и Дариуш са двамата, които най-много заслужават да се бият за нея. Явно Дариуш дава предимство на Махачев срещу Оливейра и смята, че Ислам ще спечели такава битка.

„Трудно е да се каже кой ще спечели, защото никога не сме виждали Махачев да оказва голям натиск върху съперниците си. Чарлз може да го направи, защото той с желание върви напред. 

Той обича да атакува и затова такъв дуел би бил наистина интересен за гледане. Въпросът е дали Махачев ще се справи с всичко това, ще успее ли да се справи с такъв натиск? 

Ако Чарлз е толкова агресивен, то за Ислам ще бъде трудно да скъси дистанцията, което ще усложни ситуацията.

Ако битката се проведе, тогава това наистина ще бъде вълнуващо зрелище. Сега бих казал, че клоня към победата на Махачев “, каза Дариуш в интервю за YouTube канала на Helen Yee Sports.

Каква е вашата прогноза ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес