Зареждане

Ben Askren: Хората ще ме оценят, защото казвам истината

Ben Askren: Хората ще ме оценят, защото казвам истината
Публикувано на: Ноември 23, 2018 в 09:34 ч
Най-новото попълнение на UFC, Ben Askren най-накрая получи шанс и може да се докаже в UFC. Askren отдавна искаше това, но поради различни причини не получаваше възможност. Сега обаче Ben е в UFC и вече има насрочен дебют. Той ще се изправи срещу бившия шампион в полусредна категория Robbie Lawler на UFC 223, което ще се проведе на 26 януари. И докато доста бойци разчитат на обидите и размириците, да ги направят известни, то Askren очаква неговата откровеност, да е фактор и да му донесе много фенове:


Не мисля, че броя на феновете зависи от това, колко съм добър в клетката. Нека кажем, че съм добър в това, което правя и че имам доста фенове. Мисля, че това ще му помогне да получавам по-големи битки, защото е важно за UFC. Хората се наслаждават на факта, че съм откровен човек, който говори истината и говори ясно и понятно. Нямам какво да кажа против Lawler, без значение, че ще се бия срещу него. Няма как да ви кажа нещо лошо за него, защото е мой опонент. Друг е случая с Covington, защото аз не го харесвам и си го казвам.

Ако мисля, че Nick Diaz е тъпак, то ще си го кажа. Няма да създавам излишно напрежение и вражда с боец и то само защото ще се бия с него. Мисля, че хората оценяват всички тези неща за мен и това, че казвам истината. Когато Covington говори, не му обръщат внимание, защото прикзките му не са уникални, нито са истина. Той вкарва Тръмп във всичко, но не осъзнава, че в момента всички мразят Тръмп. Той го прави, за да привлича интерес, но това ясно показва, че хората не се интересуват от него.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес