Зареждане

Ben Askren готов да се бие с лицемерът Kamaru Usman на UFC 233

Ben Askren готов да се бие с лицемерът Kamaru Usman на UFC 233
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 00:02 ч
Новото попълнение на UFC, Ben Askren не се страхува от нито един боец в категорията. Той ще се бие срещу Robbie Lawler на UFC 233, но в момента от UFC са в тежка ситуция и искат да организират битка на това събитие, но за временна титла в полусредна категория. Kamaru Usman прие да се бие с Covington, но Colby отказа и сега от UFC се оглеждат за варианти. Преди няколко дни мениджъра на Usman, AbdelAziz предизвика Ben Askren да се би с Usman и той прие, но сега явно Kamaru е този, който също като Colby не иска да се бие:



Г-н Usman, ние се озовахме в ситуация в която си леко лицемерен. Всички знаем, че г-н Tyron Woodley е контузен и не може да се бие с Covington. Знаем, че искаш да се биеш с Covington. Всички знаем, че той е малка и уплашена п*тка, но това е добре. Аз предложих услугите си и изявих желание да се бия с теб на UFC 233, но сега ти правиш неговите номера.


 Colby те игнорира, а ти игнорираш мен. Знам, че ме чуваш, защото имаш доста последователи в социалните мрежи и трябва да отговориш. Не бъди лицемер и кучка, като Colby. Ще бъда там на 26 януари и се надявам и ти да си там.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес