Зареждане

Бащата на Хабиб влезе в болница

Бащата на Хабиб влезе в болница
Публикувано на: Април 26, 2020 в 07:46 ч
Абдулманап Нурмагомедов, който е баща на Хабиб Нурмагомедов влезе в болница със съмнения за коронавирус. Новината беше споделена от Рамазан Рабаданов, който е спортен коментатор в Дагестан. Не е потвърдено, че бащата на Хабиб има COVID-19 и за сега лекарите твърдят, че е пневмония и грип.

Носят се слухове, че и други бойци от обкръжението на Нурмагомедови са болни, но имената им са в тайна, като само Завуров е споменат. 57-годишния треньор не искал да постъпва в болница, но близките му успели да го убедят. Лекарите не допускат никой да го посещава. Ето какво сподели Рабаданов в социалните мрежи:


Абдулманап почти успя да изгради парка, засади нови дървета и изчисти боклуците. Той монтира хубави пейки, но вчера не дойде в парка. Да се надяваме, че не го е хванала пневмония и той ще се върне в парка. Разбрах, че Абдулманап е във втора градска болница в Махачкала. 

Разболял се е в планините. Братята едвам го убедили да отиде в болницата. Не е потвърдено, че има коронавирус и за сега казват, че е грип. Не е позволено на никой да го посещава. Световния шампион Шамил Завуров също е болен. Казват, че и други атлети също са болни. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес