Зареждане

Бърнс към Масвидал: Ще те спукам от бой

Бърнс към Масвидал: Ще те спукам от бой
Публикувано на: Юни 14, 2022 в 02:00 ч
Гилбърт Бърнс се прицели в Хорхе Масвидал. 

Бразилската звезда няма търпение да се върне в клетката. "Durinho" идва след загуба от Хамзат Чимаев, която допусна през април. Гилбърт се представи много добре в тази среща, която беше 3 рунда. Бърнс все още вярва, че щял да спечели, ако беше 5-рундова среща.

Сега Бърнс иска да прави само 5-рундови битки и иска такава с Масвидал. Двамата са бивши претенденти за титлата в полусредна категория. Бърнс е повече от готов за бой и се закани, че ще спука от бой Масвидал.

"Искам да се завърна в клетката. Разгледахме вариантите. Хорхе Масвидал е вариант за битка. Той вече показа интерес. Уважение към него. Последната ми битка беше много равностойна. Имам нужда от победа, в която да приключа съперника. Никога не съм искал да стигам до съдиите. Масвидал е голямо име. 

Искам да се бия с него. Мисля, че ще дадем шоу на феновете. Всички имаме интерес към тази битка. Ще го приключа в такава битка. Не ми пука какво ще е нужно, за да го приключа. Той има над 50 битки. Хорхе ще се бие също като Чимаев. Това е битката, която има смисъл. 

Да, той загуби последните си срещи, но от Камару Усман и Колби Ковингтън. Вярвам, че мога да го приключа в стойка. Масвидал, уважавам те, но имам лоши намерения към теб. 

Ще те спукам от бой. Готов съм да се бия с теб, когато и ти си готов. Да го направим във Флорида. Ще бъде шоу. Няма да правя опити за събаряне", каза Бърнс за TMZ.

Това ли е битката, която има смисъл ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес