Зареждане

Българка подписа с Bellator MMA

Българка подписа с Bellator MMA
Публикувано на: Септември 3, 2020 в 09:32 ч
Българската ММА състезателка Александра Тончева подписа договор с една от най-големите световни ММА организации - Bellator.

Състезателката, която живее и тренира в гр. Варна е клиентка на мениджърската компания MTK Global, която е съдействала в преговорите за договор и обявиха официално новината.
 
"Развълнувана съм да съобщя завръщането си към това, което обичам най-много - ММА клетката. Но този път не в коя да е клетка, а най-мечтаната - тази на Bellator. Продължавайте да сте упорити и мечтите ви ще се изпълнят," сподели Тончева.

Благодарна съм, че съм обградена от приятели и страхотно семейство, които ме подкрепят и вярваха в мен през цялото време. Ще направя всичко по силите си, за да взривя голямата сцена."
 
Първата битка на Александра в Bellator вероятно ще бъде в Италия в близките месеци. От Bellator изглежда са планирали дебютната ѝ битка да е срещу местната състезателка Чиара "Beasty Barbie" Пенко, която е със статистика 4-2, но все още няма официално потвърдена новина от организацията.

Статистиката на Александра в професионалния ММА е 2-1-1, като преди това тя има богат опит в аматьорския ММА, където беше част от националния отбор и взе шампионска титла от световното в Лас Вегас. Състезателката се готви под ръководството на треньора на Десант - Варна, Николай Добруджански.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес