Зареждане

Багата загуби с решение при завръщането си в PFL

Багата загуби с решение при завръщането си в PFL
Публикувано на: Април 5, 2024 в 04:15 ч
Благой Иванов - Багата даде всичко от себе си, но загуби при завръщането си в PFL.

MMA звездата ни се изправи срещу Сергей Билостений в битка от прелимите на PFL 1, което се провежда в Сан Антонио, Тексас. Битката между двамата беше в тежка категория на организацията. За съжаление Багата не беше достатъчно убедителен и загуби с решение на съдиите. И тримата съдии бяха единодушни в победата на руснака - (29-28, 29-28, 29-28).

Благой просто нямаше идея в играта си. Както в престоя си за UFC, така и тук Иванов разчиташе само и единствено на бокс. Багата впечатли със своята поносимост към удари, но като цяло нямаше идея в играта и вкара само 1 лоу кик за 15 минути. Той се отличи с няколко добри леви крошета, които затрудняваха Билостений, но нищо повече.

Билостений беше боецът, който вкара повечето и по-добрите попадения. От неговите джабове окото на Иванов се затвори в края на битката. Багата се представи добре в първия рунд и вкарваше лявото си кроше, което привличаше вниманието на руснака. С течение на битката двамата се измориха, но Сергей продължи да е с една идея по-активен.

В своя ъгъл Билостений имаше Фьодор Емеляненко и Вадим Немков, които му даваха съвети. Битката стигаше и до клинча, където Сергей също беше по-активен с ъперкъти и удари с коляно. И докато Джон Маккарти вярваше, че Багата е спечелил първия рунд, то изкуствения интелект на PFL даде и 3-те рунда за руснака. Така направиха и тримата съдии.

Иванов вкара 95 от 217 опити за удари, а Билостений вкара 129 от 197-те си опити за удари. Той се отличи и с 10 лоу кика. С тази своя победа Билостений спечели 3 точки в точковата система на PFL. Багата навлезе в серия от 3 поредни загуби за първи път в кариерата си. Той печели само 1 от последните си 6 битки в ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес