Зареждане

Автограф от Илия Топурия ? Не, предпочитам удар в черния дроб!

Автограф от Илия Топурия ? Не, предпочитам удар в черния дроб!
Публикувано на: Април 28, 2023 в 12:00 ч
Непобеденият боец в категория перо на UFC Илия Топурия беше на сцената в Paz Cinema в Мадрид. Изгряващата звезда на UFC беше там за премиерата на предстоящия му документален филм, озаглавен Ilia Topuria, El Matador.

26-годишният Топурия обикаляше медиите извън киното и един доста ревностен фен, или може би създател на съдържание, маскиран като „супер фен“, реши да тества издръжливостта си срещу удар в черния дроб от „El Matador“.

Смелчагата предпочете да отнесе удар в дроба, вместо да получи автограф и да не си създава проблеми. Очаквано фенът не успя да издържи на болката и се сви на земята.

Топурия е с рекорд 13-0 в ММА и вече има 5 победи за UFC. Илия печели 12 от срещите си с приключване. За последно той победи Брайс Мичъл през декември 2022 година. Илия печели 4 от последните си битки с приключване.

Той е бивш шампион на MFE и претендент в Cage Warriors. Топурия се завръща в играта на събитието UFC Fight Night 227, което ще се проведе на 17-ти юни. Негов съперник ще бъде Джош Емет, а битката е главна за вечерта.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес