Зареждане

Artem Lobov правя повече пари от почти всички в UFC

Artem Lobov правя повече пари от почти всички в UFC
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 00:28 ч
33-годишният ветеран Artem Lobov вече не е част от UFC, но това не е фатално за него, защото той прави големите пари и без тях. Artem успя да запише 2 победи и 6 загуби в UFC, което накара двете страни да се разделят. Той пренесе своя талант на ринга в BKFC, където спечели две поредни победи и този уикенд пак се качва на ринга.

Той ще се боксира с голи ръце срещу Jason Knight в главната битка на Bare Knuckle FC 9 този уикенд в Мисисипи. Lobov реши да ни светне за своите заплати и вярва, че прави повече от почти всички в най-голямата ММА организация. Ето какво каза още той в интервю:


Не искам да ме разбирате погрешно, защото аз съм благодарен на UFC за всичко. Направих името си там и това е причината да имa много оферти към мен. Аз съм бивш боец на организацията. Да, разбира се, че всички искаме да бъдем шампиони, но все пак имаме семейства и гърла да храним. 

Сега се справям много по-добре от гледна точка на финансите, отколкото когато бях в UFC. Гледам оповестяванията за плащанията след всяка карта в UFC и обикновено има един човек в картата, който получава повече от мен. 

Ако има голяма, огромна карта, то тогава може би има трима или четирима. Получавам повече пари от 90 или 95 процента от бойците в UFC , така че съм щастлив, че съм в положението, в което се намирам. 

В края на краищата това е бизнес и искам да видя какво има на пазара. Предстоящата ми битка в BKFC е последна от моя договор и вече имам оферта за продължаване с още 2 срещи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес