Зареждане

Artem Lobov: Имаме недовършена работа с Khabib

Artem Lobov: Имаме недовършена работа с Khabib
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 08:59 ч
Враждата между отборите на Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov е далеч от приключване и Artem Lobov също е в играта. Той изигра голяма роля да има битка между двамата бойци, след като непобедения дагестанец го шамароса през април миналата година, а ирландеца се притече на помощ. McGregor нападна автобуса, в който беше Khabib преди неговата битка през април, когато той спечели титлата в лека категория.

В крайна сметка няколко месеца по-късно двамата се биха и "The Eagle" успя унизително да се справи с "The Notorious", който още не е преживял загубата. Conor не спира да призовава за реванш между тях, а неговия съотборник и приятел Lobov смята, че имат недовършена работа с Khabib:


Определено нещата не са добре. Има недовършена работа между нас и Khabib и мисля, че в бъдеще ще решим това. Към момента обаче не е решено и дори не е близо до това. Не се притеснявам от тази вражда. Имам доста фенове от Русия, които ме подкрепят. 

Khabib също има доста подкрепа. Хората, които го подкрепят имат много да кажат за мен, но не се притеснявам от това. Тези неща държат името ми в медиите и в Интернет, а в резултат на това заплатата ми е хубава и голяма. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес