Зареждане

Арман Царукян: В САЩ харчиш по $10 000 на месец

Арман Царукян: В САЩ харчиш по $10 000 на месец
Публикувано на: Юни 21, 2022 в 02:00 ч
Изгряващата звезда в лека категория на UFC Арман Царукян твърди, че харчи по 10 000 долара на месец в САЩ.

25-годишният Царукян е арменец, който живее в Русия и приема страната като родина. Арман е с рекорд 18-2 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. В края на февруари той успя да победи Жоел Алварес с нокаут. Царукян губи само от Ислам Махачев в последните си 18 битки в клетката.

Този уикенд той се завръща, за да се бие с Матеуш Гамро в главната битка на галавечерта на UFC в Лас Вегас. В интервю за Youtube канала Sport24 Царукян реши да говори за САЩ и Русия и каза:

"Най-много харесвам Русия. Чувствам се много комфортно в Русия. Почти цял живот съм живял там. Това е моята родина. Когато съм тук в САЩ, Русия ми липсва. 

И когато съм в Русия, не ми липсва Америка. Обичам руската природа, планини, реки. В Русия живеят много сънародници. 

Да, бих искал да си купя къща в САЩ. Тъй като всички битки са тук, летите тук месец предварително. Когато започнем да печелим големи пари, можем да си купим къща тук. 

Не е невъзможно, но е необходимо. В Лас Вегас има не чак толкова скъпи къщи, които можете да си позволите. 

Ако искам, мога да купя веднага. Но засега има къде да се инвестира в Русия. Тук се харчат много пари, тук се харчат поне $10 000 на месец. Минимално е. И ако все пак излизате, купуте маркови дрехи, само шорти струват $1500. 

Този път купих много дрехи за себе си, защото дойдох тук без дрехи. Посещавам много събития тук. Поканиха ме на вечеря, така че трябваше да си купя много дрехи. 

Явно Царукян живее като цар, след като харчи по минимум 10 000 долара на месец.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес