Зареждане

Amanda Nunes срещу Germaine de Randamie 2 на UFC 245

Amanda Nunes срещу Germaine de Randamie 2 на UFC 245
Публикувано на: Август 18, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Двойната шампионка на UFC, Amanda Nunes се завръща в клетката, за да брани титлата си в категория петел. Тя ще се изправи срещу бившата шампионка в категория перо Germaine de Randamie на събитието UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас. Amanda е с рекорд 18-4 в ММА и се намира в серия от 9 поредни победи. Тя вече защити титлата си в категория петел в началото на юли с нокаут над бившата шампионка Holly Holm във Вегас. Nunes приключва 7 от последните си 9 битки и ще търси 5-та защита на пояса.

Тя очакваше втора битка с Cris Cyborg в категория перо, но Cyborg реши да смени организацията, което принуждава Nunes да остане в категория петел. Germaine от своя страна е в серия от 5 поредни победи и реши да се върне в категория петел миналата година. Тя победи с решение Raquel Pennington през ноември, а миналия месец успя да нокаутира Aspen Ladd за 16 секунди, което и печели шанс за титла в още една категория.

Двете вече имат една битка помежду си, която се проведе през 2013 година и в нея Nunes печели с нокаут в първия рунд. Ще има ли различен изход този път в срещата им ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес