Зареждане

Amanda Nunes иска победителката от срещата между Cris Cyborg и Holly Holm

Amanda Nunes иска победителката от срещата между Cris Cyborg и Holly Holm
Публикувано на: Декември 28, 2017 в 09:28 ч
 
 Ако някога сте се съмнявали, че се намираме в ерата на McGregor, където всеки търси супердвубой, имаме малко информация за вас: шампионката в категория петел очаква да се изправи срещу победителката от срещата в категория перо между Cris Cyborg и Holly Holm.
 
"Изпитваме изключително уважение към Cyborg и Holm. Ще бъде невероятно, ако се изправим срещу една от двете. Вярваме обаче, че Amanda може да бъде шампион в две категории, тъй като тя притежава всичко необходимо. Изключително добър боец е и неведнъж е доказвала, че заслужава да се изправи срещу победителката. Това ни е основният фокус за идната година."
 
"Разбира се, наясно сме, че няма как да защитава две титли, но това решение ще бъде взето след двубоя с победителката от предстоящия в UFC 219 двубой."
 
Това споделя треньорът от American Tom Team, Silveira. А какви са шансовете това да се случи? Почти никакви. Nunes не е в особено добри взаимоотношения с UFC от последния ѝ отказ да се бие в UFC 213 заради синузит. Случай, който от федерацията определиха като несериозен и недостатъчен за нейното отстраняване от събитието. Nunes неведнъж споделя, че според нея от UFC само чакат да загуби титлата... и навярно е права за това.
 
Засега тя ще се съсредоточи върху своето възстановяване, като навярно ще се завърне идната година. Още един шампион, който може да се окаже аут от играта заради здравословни проблеми, докато не се появи правилният двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес