Зареждане

Ali Abdelaziz: McGregor трябва да се бие с Gaethje, но няма сърце, душа и топки

Ali Abdelaziz: McGregor трябва да се бие с Gaethje, но няма сърце, душа и топки
Публикувано на: Октомври 9, 2019 в 08:57 ч
Ali Abdelaziz продължава да атакува с приказки бившият шампион в две категории Conor McGregor. Двамата не се понасят и миналата година си размениха люти обиди преди битката между McGregor и Khabib Nurmagomedov. Сега доста неща се промениха, но враждата между тях все още кипи с пълна пара. Abdelaziz е мениджър на Justin Gaethje и продължава да настоява, че McGregor трябва да се бие с него.

"The Notorious" продължава да настоява за реванш с Nurmagomedov в Москва, но това явно няма да се случи. Abdelaziz иска да му уреди битка с Gaethje, но смята, че McGregor бяга от Gaethje и се страхува от него, защото нямал сърце и топки:


Аз съм реалист и мисля, че съм брутално реален. Имам ли проблем с теб, то тогава ще го разбереш. Може да имам проблем с теб, но това не значи, че те мразя. Аз не мразя никого. Да, случиха се някои неща, но аз не мразя Conor McGregor. Не мразя хората в неговия щаб и не мразя никого. 

Не ме интересува какво прави McGregor с кариерата си. Той най-вероятно е в Ирландия и чисти тоалетни. Не ми пука за него. Той трябваше да се бие срещу Frankie Edgar преди 5 години. Той избра Mendes, който тренира само няколко дни за битката. Edgar ще го срита по всяко време. 

McGregor, ти не можеш да се бориш и нямаш сърце и харизма. Той отговaря на всички. Conor отговори на Edgar и Poirier. Има един човек обаче, на който не отговаряш и това е Justin Gaethje. Всички знаем какво прави Gaethje. Той си дава душата или взема твоята. Познайте какво ? Khabib му взе душата. 

McGregor е приключен. UFC се чудят как да организират една битка с него и да направят кеш аут, защото той все още е най-голямата звезда. Той няма сърце, топки и душа. Ние всички сме ганстери, а те са хора, които се предават. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес