Зареждане

Alexander Gustafsson иска да нокаутира Luke Rockhold докато чака Daniel Cormier

Alexander Gustafsson иска да нокаутира Luke Rockhold докато чака Daniel Cormier
Публикувано на: Февруари 14, 2018 в 09:43 ч

Преди да бъде нокаутиран от тежките ръце на Yoel Romero през изминалия уикенд, бившия шампион в средна категория Luke Rockhold говореше, че има намерение да се скочи в полутежка категория.

И там вече има кой да го чака - Alexander Gustafsson предизвика в социалните мрежи бившия шампион и го предупреди за опасността, която го очаква.



"Luke, съотборникът ти запушва дивизията, а и ти си мислиш, че тук срещите са леки. Ако смяташ, че Romero удря тежко, изчакай само да видиш какво е при големите момчета. Искам DC, но ще загрея добре, нокаутирайки те. Внимавай с прехвърлянето в новата категория, защото ще те чакам."

Силни думи.

Разбира се, Gustafsson трябваше да се изправи в реванш срещу Daniel Cormier, но след като DC получи възможността на живота си и се прехвърли в тежка категория, за да се изправи срещу Stipe Miocic, плановете малко се измениха.

Cormier все още не се е отказал да се завърне и да защитава титлата, навярно срещу Alexander, но движението в дивизията трябва да продължава, затова и "The Mauler" е готов да се бие. В един момент може обаче да се окаже, че полутежката категория е леко пренаселена, тъй като очакваме завръщането на Jon Jones, а и Cain Velasquez има намерение да слезе в нея.

Някой заинтересован от срещата между Gustafsson и Rockhold? Или предпочитате Luke да дебютира срещу някой друг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес