Зареждане

Александър Усик: Фюри ми счупил челюстта ? Пълни глупости

Александър Усик: Фюри ми счупил челюстта ? Пълни глупости
Публикувано на: Юли 27, 2024 в 14:00 ч
Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория, украинецът Александър Усик, отговори на въпроси за предишната си битка с британеца Тайсън Фюри. Александър беше попитан дали не си е счупил челюстта, както някои твърдяха.

Усик отрече да е бил със счупена челюст и сподели, че това са глупости на хората. Битката между Усик и Фюри се проведе в нощта на 18 срещу 19 май  в Саудитска Арабия. Битката продължи 12 рунда и завърши с победа на украинеца с разделено съдийско решение.

Нека припомним, че в деветия рунд Александър беше близо до нокаута над Тайсън, но британецът успя да продължи битката. Сега реванш между двамата се гласи за декември, а Усик го чака с нетърпение:

„Това са пълни глупости. Хората говорят само глупости. Говорих на пресконференцията след двубоя и нямаше проблеми. И какво тогава ? Фюри казва, че съм му бил лесен ? Боже мой! Няма начин. Но добре, няма проблем. Следващата битка ще бъде лесна. 

Но за мен това ще бъде трудна битка, защото Тайсън Фюри е голямо момче и добър боксьор с добър боксов IQ. Но ако Тайсън каже, че всичко ще бъде лесно за него, тогава добре, няма проблем. 

Но виждам, виждам в очите му, че битката няма да е лесна. Битката ще е трудна. Много, много трудно. Тайсън, не се страхувай. Няма да те оставя“, каза Усик.

Кой ще вземе реванша ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес