Зареждане

Александър Шлеменко със счупена ръка след EFC 42

Александър Шлеменко със счупена ръка след EFC 42
Публикувано на: Октомври 19, 2021 в 02:00 ч
Руската ММА легенда Александър Шлеменко е със счупена ръка след последната си битка. 37-годишния ветеран направи дебют за организацията на Хабиб Нурмагомедов. "Storm" премери сили в средна категория с Артур Гусейнов на турнира EFC 42, който се проведе в Сочи.  

Шлеменко успя да доминира в срещата и спечели с единодушно решение. Така той навлезе в серия от 3 поредни победи и вече е с рекорд 61-13-1 в ММА. Хабиб явно остана доволен от Шлеменко и разкри, че той има още 1 битка от договора с EFC.

Нурмагомедов ще даде шанс за титлата на Шлеменко през 2022 година. В своя акаунт в социалните мрежи Александър благодари на феновете и разкри, че е със счупена ръка:

Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят и продължават да ме подкрепят. Постепенно набираме скорост. Мисля, че всички са доволни от битката с Гусейнов. 

Спечелих си рундовете. В първия кръг имаше лоши новини. Счупих ръката си, така че може би поради това малко се разстроих. 

Радвам се, че ме подкрепяте по този път. Благодаря на всички ви. Раните ще заздравеят. Заедно сме силни, благодаря на всички!

Шлеменко е сред най-добрите ММА бойци в Русия. Той е бивш шампион на Bellator и е печелил много отличия в кариерата си.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес