Зареждане

Александър Емеляненко се готви за ACA 107 в килията си

Александър Емеляненко се готви за ACA 107 в килията си
Публикувано на: Януари 28, 2020 в 00:00 ч
Александър Емеляненко е напуснал ареста, след като прекара там цяла седмица. Емеляненко отново се замеси в пиянски скандал, след като се напил и започнал да буйства, което довело до неговия арест от полицията. Александър има битка с Магомед Исмаилов през април в Москва. Битката между тях ще бъде в тежка категория и главна за вечерта.

В миналото 38-годишния ветеран често се е замесвал в скандали и дори прекара известно време в затвора заради обвинение в изнасилване. Миналата година Емеляненко отново беше арестуван, защото шофираше в нетрезво състояние и удари няколко автомобили. Това негово държание не се прие от тогавашната му организация RCC и те прекратиха взаимоотношенията си с него.

Явно чеченците са склонни да го търпят и битката му с Исмаилов не е застрашена. Ето какво сподели Алексей Яценко, който е президент на ACA в интервю за руските медии относно събдата на Емеляненко:


Александър Емеляненко ще напусне ареста в Анапа във вторник. Според моята информация Александър се e готвиl за битката си с Исмаилов в своята килия, поне доколкото му позволяват условията в килията. 

Той се опитва да поддържа форма, въпреки инцидента. Феновете ще могат да оценят формата му на 7-ми февруари на пресконференцията в Москва. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес