Зареждане

Алджамейн Стърлинг срещу Хенри Сехудо на UFC 288

Алджамейн Стърлинг срещу Хенри Сехудо на UFC 288
Публикувано на: Февруари 21, 2023 в 13:00 ч
Алджамейн Стърлинг разкри датата за битката си с Хенри Сехудо.

Шампионът в категория петел твърди, че излиза срещу бившият двоен шампион на UFC 288, което ще се проведе на 6-ти май. Локацията на събитието все още не е обявена. Очакваше се битката да се случи малко по-рано, но Стърлинг се бори с контузия в бицепса.

„Всички чакате тази новина. Ще се бия на 6 май срещу Хенри Сехудо на UFC 288. Този пич е добре запознат с борбата и ММА като цяло.,” каза Стърлинг в своя канал в YouTube.

Стърлинг е с рекорд 22-3 в ММА и е в серия от 7 поредни победи. За последно той защити титлата с победа над Ти Джей Дилашоу през октомври 2022 година. Алджамейн приключва 11 от срещите си и само 1 път губи с приключване.

В тази битка той ще гони 3-та защита на златото в дивизията. Тази среща ще бъде голям тест за Стърлинг, който държи титлата като на магия.

Сехудо от своя страна е с рекорд 16-2 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. За последно той победи Доминик Крус през 2020 година и се оттегли от ММА. Хенри защити титлата в категория петел, след което я оваканти. Той е бивш шампион в категория муха и петел на UFC.

"Triple C" печели 8 от срещите си с нокаут и 1 път губи с нокаут.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес