Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Нокаутирам Хенри Сехудо в два рунда

Алджамейн Стърлинг: Нокаутирам Хенри Сехудо в два рунда
Публикувано на: Февруари 5, 2023 в 07:00 ч
Алджамейн Стърлинг разкри, че на 110 % Хенри Сехудо е следващ за него в UFC.

За битката им не спира да се говори от няколко месеца. Първоначално се говореше за битка през март на UFC 285, а след това за април на UFC 287. За съжаление Стърлинг лекува контузия на бицепса и няма да може да се бие по-рано от месец май.

В момента „Funk Master“ се лекува със стволови клетки, като така се надява да избегне операцията. Той е говорил с лекари, които го съветват, че не трябва да се бие по-рано от май. Такъв е и планът на Алджамейн, който се закани, че ще нокаутира Сехудо.

„Хенри „Triple Zero“ е следващият. На 110 процента, той е следващият. Все пак няма да е април. Ще си дам малко време, след като говоря с моите лекари. Ще бъде през май.

Знаех, че имам тези контузии, но не им обърнах внимание, така че ето ни тук. Мисля, че стволовите клетки с BioXcellerator ще бъдат много добри.

Оптимист съм. Мисля, че това ще ме върне на 100 процента, за да мога да се състезавам срещу труден боец като „Triple Zero“ и да му напомня, че трябваше да остане пенсиониран.

Мисля, че ще го нокаутирам във втория рунд. След това не виждам какво мога да правя в категорията. Може да се бия срещу Шон О'Мали. Това ще е битка за големи пари.

Вероятно ще се кача в категория перо. Ще оставя Мераб да продължи да всява ужас над останалите момчета в категория петел.“, каза Стърлинг по време на скорошно интервю за The Schmo.

Ще успее ли Стърлинг да бие Сехудо ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес