Зареждане

Алджамейн Стърлинг иска да се бие с Брайън Ортега

Алджамейн Стърлинг иска да се бие с Брайън Ортега
Публикувано на: Април 16, 2024 в 02:00 ч
След своя успешен дебют в категория перо на UFC, Алджамейн Стърлинг посочи следващия си съперник. След победата срещу Калвин Кейтър на UFC 300, "Funkmaster" иска битка с Брайън Ортега.

Стърлинг е бивш шампион на UFC в категория петел, който след загуба от Шон О'Мали реши да премине в по-висока категория. В своя дебют в категория перо на UFC 300 миналия уикенд в Лас Вегас, Стърлинг се изправи срещу Кейтър, когото доминираше и победи със съдийско решение. Стърлинг се цели в титлата и призна, че сега иска да се бие с Ортега.

Алджамейн вярва, че победа над Ортега ще го направи безспорен претендент за златото.

"Дайте ми следващия най-добър боец в категорията. С цялото ми уважение, мога да се бия с Брайън Ортега. Веднъж тренирах с него, имаме един и същ мениджър. Няма вражда между нас. Ние сме спортисти, които гонят едно и също нещо. Той не е основният ми тренировъчен партньор като Мераб. Това е друга ситуация. Ако победя съперник като него, няма да ми бъде отказана битка за титлата.", сподели Стърлинг.

Ортега написа в социалните мрежи, че е наясно с предизвикателството и опциите пред него. Той призова неговия мениджър да се задейства и да му организира битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес