Зареждане

Алджамейн Стърлинг: Дейна Уайт винаги ще ме опетнява

Алджамейн Стърлинг: Дейна Уайт винаги ще ме опетнява
Публикувано на: Април 15, 2022 в 02:00 ч
Алджамейн Стърлинг смята, че Дейна Уайт винаги ще опетнява името му.

Миналия уикенд във Флорида видяхме Пьотр Ян в битка със Стърлинг за обединяване на титлите в категория петел. Битката им продължи 25 минути и Стърлинг я спечели с раздвоено решение.

На пресконференцията след събитието Дейна Уайт сподели, че бил изненадан от решението на съдиите. Президента на UFC смятал, че Ян печели с 3 на 2 рунда. Това обаче не се случи и Стърлинг остана шампион.

В една от последните си изяви за медиите Стърлинг реши да коментира изказването на Дейна и каза:

„Дейна винаги ще опетнява името ми. Точно това прави. Мисля, че той е дал прекалено висока оценка на Пьотр Ян. Той е опасен боец и Уайт беше шокиран от загубата му. Особено след първата битка, защото Дейна вероятно смяташе, че аз нямам никакви шансове за победа.

Тъпо е да съм на мястото на Уайт в момента. Той наистина ме отписа след всичко, което е виждал от мен в този спорт. Това е шамар в лицето, но в края на деня това не ме притеснява. Мисля, че победата ми го притеснява. Дейна не знае как да отсъди битка и това се видя. 

Мисля, че той се поддаде на емоциите. Той вероятно наистина беше инвестирал в Ян да спечели тази битка. Аз хвърлих гаечен ключ в плановете им. Винаги сме водили добри разговори с Уайт, но когато става дума за битките, той наистина не харесва такива граплъри като мен, освен ако не си Хабиб.”

Заслужена ли беше победата на Стърлинг във Флорида ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес