Зареждане

Al Iaquinta със съобщение до 'странния' Ferguson: Никой не те харесва, махай се

Al Iaquinta със съобщение до 'странния' Ferguson: Никой не те харесва, махай се
Публикувано на: Април 27, 2018 в 12:37 ч

От UFC бяха принудени да попроменят UFC 223 след като притежателят на временната титла Tony Ferguson си контузи коляното и трябваше да се оттегли от срещата за титлата с Khabib Nurmagomedov.

Като резултат, от организацията се обърнаха към Al Iaquinta, който трябваше да се бие с Paul Felder. "Raging Al" обаче не успя да се справи със своя противник - дагестанецът го ступа сериозно за пет рунда.

Изглежда обаче Ferguson не е доволен как Nurmagomedov се сдоби с титлата без дори да побеждава McGregor и използва името на Iaquinta в своя полза.

Това обаче не се понрави на "Raging Al":

"В момента бих пребил Tony Ferguson само с кутре. Та той дори не може да говори. Ако аз трябваше да се откажа от битка за титлата, защото съм се спънал на някаква жица, нямаше да ме чуете да говоря глупости въобще. Ако не бяха боевете, той щеше да е съвсем безполезен. Няма друга полза от Ferguson, освен хората да го бият. Във всяка среща пада. Никой не го харесва, странен е. Спъна се на жица, заради което аз се бих за титлата. И сега ме нападаш? И с по-тежки контузии съм се състезавал. Не ми се нахвърляй защото съм се възползвал от възможност. Колко поредни срещи е печелил? 10? И още не се е бил за шампионската позиция? Има си причина. Никой не го харесва. Да се маха."

Iaquinta ще се завърне в играта по-късно тази година, заедно с Ferguson, но пътищата им навярно няма да се пресекат, освен ако не се случи нещо ненормално. Което никога не е изключено, щом McGregor е намесен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес