Зареждане

Al Iaquinta: Искам да се бия с маминото синче Conor McGregor

Al Iaquinta: Искам да се бия с маминото синче Conor McGregor
Публикувано на: Юли 28, 2019 в 07:00 ч
Al Iaquinta вярва, че най-смилената битка за него в момента е срещу Conor McGregor. Последната битка на Iaquinta беше през май и той загуби с решение от Donald Cerrone в една здрава битка, която им спечели бонус за битка на вечерта. Миналата година през април Iaquinta сподели клетката с Khabib Nurmagomedov и загуби с решение, но през декември победи Kevin Lee. Сега той се оглежда за нов опонент и вярва, че McGregor трябва да се бие с него, за да си заслужи нов шанс за титлата с Khabib:


Ще ви кажа, че такава битка е най-смислена от всички. McGregor идва след голяма загуба. Conor имаше всичкото време на света, за да се подготви, но беше приключен от Khabib. Аз приех битка с Khabib с ден предизвестие и показах, че съм корав. Щяхме да се бием още с него, ако имаше време. Аз съм готов да се бия вечно. Ще се бия до смърт. Conor не прави такива неща. Битката между нас има смисъл, но той си продава уиски. 

Не мисля, че ще получи реванш, защото първо трябва да победи. Неговите акции не са чак толкова високи, колкото McGregor си мисли. Приключиха го в последната битка. McGregor вече е мъртъв. Рефера трябваше да го спасява. McGregor се предаде и излгеждаше като мамино синче. Трябва да победи, ако иска да си спечели реванш. Conor не се бие, но си мисли, че ще получи реванш. Мисля, че ще загуби и във втора битка с Khabib. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес