Зареждане

ACB уволниха Georgi Karakhanyan

ACB уволниха Georgi Karakhanyan
Публикувано на: Ноември 24, 2018 в 15:41 ч
Бившия шампион в категория перо на WSOF, Georgi Karakhanyan е бил уволнен от руската бойна организация Absolute Championship Berkut. Това се случи, защото на последното събитие на ACB в Москва в битката между Georgi Karakhanyan и Tumir Nagiban имаше доста емоции, както по време на битката, така и след нея. Karakhanyan започна да души Nagiban и мислеше, че го е приключил. Когато го освободи, без да чака рефера Herb Dean да сложи край на битката, Nagiban реши да продължи да се бие. Nagiban беше дисквалифициран за този свой ход и победител се оказа Karakhanyan.


След края на битката между двамата имаше масово меле в публиката между фенове на двамата бойци и трябваше жандармерията да се намеси. Днес на изслушане пред Атлетическата комисия е взето следното решение:


1. Протестите на Nagiban - няма да отменят решението за дисквалификация му срещу Karakhanyan.
2. Georgi Karakhanyan - за безпрецедентно неспортсменско поведение преди битката и по време на битката, за симулиране и опит да измами съдията, което води до конфликти и караници в клетката и извън нея - Karakhanyan ще бъде дисквалифициран, резултатът от неговата битка срещу Nagiban ще бъде променен на NC, тъй като и двамата бойци бяха дисквалифицирани. Съгласно параграф 5 от договора между боеца и организацията - договорът ще бъде прекратен и Georgi Karakhanyan ще бъде уволнен.



Тук може да изгледате цялата битка:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес